7 Responses to “Ministrul Muncii a prezentat prioritățile pentru anul 2015”

  1. Dumitru spune:

    Ambitii mari are aceasta Glavan, sper sa nu intimpine aceleasi piedici din partea colegilor de guvern, pe care le-a intimpinat si fosta ministru Buliga. Caci doar cu astfel de majorari se va putea recistiga increderea cetatenilor in institutia MMPSF.

  2. Pavel spune:

    Planurile ii sunt grandioase lui Glavan sa vedem cum va sta si la capitolul realizari, multi spun la inceput multe, promit marea si sarea da in final, nimic….

  3. Oleg spune:

    Pavel, da cresterea indemnizatiei la nastere iti par vorbe in vint, da cresterea pensiilor? poate ca sunt unii care spun si nu fac nimic, dar nu e cazul si a noului ministru..

  4. Pavel spune:

    Cred c-o sai reusesca, la fel cu i-a reusit cu indexarea pensiilor, care a intrat in vigoare din 1 aprilie anul curent.
    Bine , nu e o majorare enorma ,dar un prim pas s-a facut.

  5. Sandu spune:

    poate ca cresterea acestor indemnizatii si indexarea pensiilor nu e atit de semnificativa, dar totusi s-a facut ! Adica se poate , trebuie doar vointa si munca grea, Glavan pare a avea aceste calitati . Dar cum s-a spus mai sus, sa nu i sa se puna pedici , asta e principalu

  6. victor spune:

    sunt niste prioritati necesare, e bine ca pune in evidenta importanta majorarilor, mai ales pentru mamici. Si un 5500 de lei, asta e cit de mica crestere, dar cit de importanta.

  7. Mihai spune:

    E bine si asta tinind cont de realitatile economice moldovenesti.

Lasă un comentariu