6 Responses to “Drumul regional Corneşti-Năpădeni va fi reabilitat”

 1. Boris spune:

  Veste buna pentru cei din Ungheni, sa credem ca Vasiel Botnari in curind va porni si constructia centurii din jurul Chisinaului, fapt in care nu ma indoiesc pentru ca Ministerul Transporturilor deja a dat dovada ca este in stare sa faca ce a promis.

 2. Ilie spune:

  Si asta cu toate ca drumurile locale nu intra in subordinea ministerului transportului si drumurilor, vedem ca ceea ce spunea Botnari acum 1 an de zile, ca va incerca sa obtina finantarea externa si pentru drumurile locale nu a fost ceva in vint iar rezultatele nu au intirziat sa apara…..

  • Andrei spune:

   Ideea e ca anume Botnari e primul ministru, care nu doar reabiliteaza drumurile nationale, dar in colaborare cu cei de la Dezvoltari regionale, aplica proiecte extinse si in drumurile locale de importanta majora.

 3. Vasile spune:

  Mergem spre modernizarea infrastructurei drumurilor, ceeea ce ne va garanta sa devenim si mai atractivi pentru investitorii straini, ca dupa cum vedem pe unde se fac drumuri sporeste si domeniul afacerilor de la sine.

 4. Mihai spune:

  Este bine ca se incepe sa se acorde o atentie deosebita si drumurilor locale. Oamenii trebuie sa vada plusurile si beneficiile procesului de integrare europeana.

 5. victor spune:

  astea din Napadesti cred ca acum is fericitii )) 25 km de drum bun, inseamna mult, bucura faptul ca Botnari ac ministru pune accent si pe drumurile cu statut regional, nu doar pe cele nationale.

Lasă un comentariu