7 Responses to “Veste bună pentru profesori! Salariul se va majora”

 1. Daniel spune:

  Da înteresant, bani nu sunt, da ei majorează salariile. Să înțeleg că acest Guvern e tare încrezut că bani vor fi, înseamnă că acord cu FMI vom avea precis.

  • Cristina Voinovan spune:

   Guvernul Filip a demonstrat ca este in stare sa faca multe pentru acest stat, iar faptul ca este increzut este inca o dovada ca se lucreaza si nu doar se vorbeste. Moldova demult avea nevoie de o astfel de guvernare, iar acum noua ne ramine sa sustinem conducerea si sa-i inlaturam pe cei care pun piedici.

 2. Realist spune:

  Zaebisi. Da oricum cred ca profesorii o sa fie invidiosi oliaca pe medici, ca la ei salariul se mareste cu 20%, da la profi numai cu 9%

 3. Luciano Ivan spune:

  A investi in Educatie inseamna a investi in viitor! Iar profesorii sunt ai agenti de care depinde CALITATEA actului educational.

 4. Anatol spune:

  În sfîrșit o veste bună pentru dascălii care educă societatea și copoii noștri! Eu sunt de părearea că ei merită cu mult mai mult în special cei de la sate!

 5. oleg spune:

  Deci guvernantii au inteles unele lucruri elimentare. Pentru ca cetatenii sa fie multumiti nu trebuie sa inventezi nimic nou… trebuie sa majorezi salariile, sa faci ca legea sa lucreze cit mai impartial si sa dezvolti tara cit se poate mai bine. Deci vad ca la ei incepe sa se primeasca. Sper sa nu sa se opreasca aici.

 6. Aliosha spune:

  O veste intradevar foarte buna pentru profesori!! Sarmanii profesori intradevar aveau un salariu mic si chear era necesar o majorare. Sper ca sunt multumiti!!

Lasă un comentariu