5 Responses to “Cu ce se ocupă liderii de opoziţie din Moldova”

 1. Oleg spune:

  Da cu ce se okupa Nastase noi stim bine, desi el mai nu se okupa cu nimik in afara de realizarea instructiunilor primite din Frankfurt. Dar totodata toata opozitia este venita sa sustraga atentia miliardului furat tot de Topi de Filat, si de cei ce stau prin izolatoare…

 2. Valeriu spune:

  In putine cuvinte putem spune ca nu se ocupa cu nimic. Si pe astia ar vrea unii sa ii vada la conducere?! As zice ca ajunge cu astfel de personaje.

 3. Anatolie spune:

  Cu ce se ocupa? Nastase cheltuie banii nasului pentru proteste, Dodon si Usatii cheltuie pentru nustiu ce banii veniti din Kremlin, iar Sandu si PLDM cheltuie banii furati de Filat de la cele 3 banci.

 4. Victoria Ceban spune:

  Nastase e mai mult preocupat de vizitele sale la Frankfurt si se gindeste cum sa mai scoata bani din nashul sau, Victor Tzopa, ca sa poata intretine corturile din PMAN, care au ramas goale dupa ce lumea a aflat cine este cu adevarat Nastase

 5. Aliosha spune:

  Deja lumea stie foarte bine cine este si cu ce se ocupa Grupul Topist. Acesti criminali au folosit oamenii cu cruzime si asta tot pentru a-si atinge scopurile personale.

Lasă un comentariu