5 Responses to “Pavel Filip a vizitat Centrala Hidroelectrică și Nodul Hidrotehnic Costești-Stânca”

  1. Adevarul spune:

    De ce nu se merge in toate raioanele din Moldova sa se informeze despre realizarile Guvernarii, doarece oamenii nu cunosc despre ce au reusit sa faca si ce scopuri au de gand sa realizeze in acest an.

  2. Olesea spune:

    Ii vine greu lui Filip sa conslideze societatea la ceva real si necesar.Mai ales ca timp de 20 de ani , nimeni nu a incercat sa creeze ceva pentru societate.

  3. Dumitru spune:

    Nu ar fi rau ceva proiecte de reutilare si renovarea acestei Hidrocentrale. Se cam speculează des că barajul abia de se ține. E un pericol emitent pentru satele din lunca Prutului. Modernizarea acesteia ar permite să mai renuntam la electricitatea cumpărata de la rusii din stânga Nistrului.

  4. Oleg spune:

    Moldova trebuie si este nevoita sa atraga resursele din afara tarii, nunumai financiare dar si cele umane, ca sa fie implimentate aceste proiecte in modul cuvenit. Sper ca aceste actiuni nu o sa ajunaga doar la nivel de presa.

  5. Stas spune:

    Agentia Mody-s a data apreciere stabila economiei RM, cu toate ca pina acuma era proasta. Cred ca un mediau de afaceri prosper ara face sa accelereze acest proces.

Lasă un comentariu