4 Responses to “Țigarete confiscate la postul vamal Cahul”

  1. Anatolie spune:

    Vamesii din nou a prins persoane ce vroia sa transporte tigari peste hotarele R.Moldova. Dar de cant Vama are un nou sef numai merg lucrurile la fel cum pina acum.De cand Filat a fost retinuti si la trecerele de frontiera nu sunt oamenii acestuia sunt prinsi tot mai multe persoane ce incalca legea.

  2. Oleg spune:

    sI MA INTREB DE UNDE S-AU DEPRINS Moldovenii sa isi puie libertateapentru 100 de euro de exemplu. Deci avem mult inca de dezgaibarat contrabandistii. Deci serviciul vamal a inceput sa isi indeplineasca cu silinta atributiile?!

  3. Dorian spune:

    Dacă am ave o bază de date a bisericilor, am impresia că fiecare ins depistat acum cu contrabandă, e un cumătru de-a lui Balițchi sau Filat care în 6 ani au utilizat vama ca pe un SRL.

  4. Diana Popa spune:

    De cand Vrabie a ocupat postul de conducere a Sistemului Vamal se inregistreaza tot mai multe cazuri de acest gen. De fapt, numarul lor nu a crescut, dar inainte se obisnuia sa fie rezolvate pe cale “amicala”, acum insa controalele sunt mai stricte si ofiterii de frontiera sunt nevoiti sa actioneze conform legii.

Lasă un comentariu